Op zoek naar huis in spanje?

huis in spanje
Immo Spanje Immo Consult.
1 januari 2015 Elke dag kopen bijna 10 Belgen een huis in Spanje. In 2014 werden er volgens de Consejo General del Notariado, de vereniging van Spaanse notarissen, 72 637 Spaanse woningen aan buitenlanders verkocht. Daarvan werden 3507 woningen aangekocht door Belgen.
Belgen kopen massaal huis in Spanje.
Ze kopen liever een vakantiewoning dan dat ze hun geld op de bank laten staan. Een tweede verblijf in Spanje, waar ook de kinderen en kleinkinderen van kunnen genieten, wordt gezien als een investering voor de toekomst. huis vastgoed nieuwbouw. Een huis kopen in het buitenland: wat met de belastingen? Investeren in een tweede woning. Een vakantiehuis in België kopen Waar moet je op letten bij een vakantiehuis?
Het duurste huis dat te koop staat in Spanje staat op Mallorca met een vraagprijs van 575, miljoen euro! SpanjeVandaag.
Meld je aan! Het duurste huis dat te koop staat in Spanje staat op Mallorca met een vraagprijs van 575, miljoen euro! MADRID Het Balearen eiland Mallorca heeft de eer het duurste huis te bezitten wat op de website Idealista te koop staat.
Elke dag kopen tien Belgen huis of flat in Spanje Gazet van Antwerpen.
Winters zijn heel aangenaam in Spanje, zeker aan de Costa Blanca, waar een microklimaat heerst. Elke dag kopen tien Belgen huis of flat in Spanje. 03/02/2017 om 0817: door Kristin Matthyssen. Gemiddeld kopen tien Belgen per dag een huis in Spanje.
Jouw vakantiehuis verhuren in Spanje.
Home Vakantiehuis verhuren Buitenland Jouw vakantiehuis verhuren in Spanje. Jouw vakantiehuis verhuren in Spanje. Stel je voor dat je hebt geïnvesteerd in een tweede huis in Spanje. Je maakt dan vast zo veel mogelijk gebruik van deze woning wanneer je vakantie hebt.
Belgen op huizenjacht in Spanje zijn gewaarschuwd: Opgepast met panden uit bankbeslag Immo Trends.
De Belg betaalt dit jaar al vlug 25 procent meer voor een tweede verblijf in Spanje dan in 2013. Het is dus stilaan uit met de grote vastgoedkoopjes in Spanje, zeker aan de populaire Costa's. En toch, de interesse van de Belg in de Spaanse vastgoedmarkt neemt niet af.
Huizen te koop in Spanje Rayos de Sol.
Een huis kopen in Zuid-Spanje. De Costa Blanca. De Costa Cálida. Huizen te koop in Spanje. Bestaande bouw 8. Aguas Nuevas 4. Altea Hills 2. Arenales del Sol 1. Cabo Roig 2. Ciudad Quesada 26. Costa Almería 1. Costa Blanca 566. Costa Blanca North 28. Costa Cálida 76. Daya Nueva 1. Daya Vieja 3. Dolores de Pacheco 2. Doña Pepa 22. El Campello 1. El Raso 4. Gran Alacant 1. Guardamar del Segura 7.
Meer Vlamingen kopen huis in Spanje VTM NIEUWS.
Ook een tweede verblijf in Spanje blijft erg in trek bij de Belgen. Vorig jaar kochten meer landgenoten een huis in Spanje dan het jaar voordien, ondanks de weer stijgende vastgoedprijzen. Ook opvallend is dat de Vlaming geen Spaanse hacienda meer wil.
10 tips voor als je een huis in Spanje wilt kopen ESPANJE! Reis en cultuurmagazine over Spanje en de Spaanstalige wereld.
In Spanje zijn twee beroepsorganisaties voor makelaars, de API en de GIPE. Een makelaar die niet geregistreerd staat bij één van deze beroepsorganisaties beschikt niet over de juiste papieren of een vergunning. In Spanje kunnen verkopers hun huis aanbieden bij verschillende makelaars.
Huis kopen in Spanje? Villa's' en Appartementen. HIP Estates Tweede verblijf in Spanje, huis kopen, appartement kopen.
Bekijk ons aanbod huizen in Spanje. Appartementen en villa's' voor elk budget. Costa Blanca Zuid. Costa Blanca Noord. Costa del Sol. Zoeken op referentienummer. of Volledig aanbod. Bezoek de projecten van uw dromen. Interesse in een huis in Spanje? Boek een verkenningstrip naar Spanje met Hip Estates.

Contacteer ons