Zoeken naar huis in Spanje

huis in Spanje
Afhandelen van een erfenis in Spanje?
Als het u natuurlijk om fiscale redenen voordelig zou uitkomen om een testament te maken of in het geval u een specifieke regeling wil voorzien voor het Spaanse huis, kan het wel nuttig zijn om een eerste of bijkomend testament op te maken. Houd er ook rekening mee dat vanaf augustus 2015 nalatenschappen van buitenlandse residenten in Spanje geacht worden het Spaanse recht te volgen.
Te betalen belasting bij aankoop van een huis in Spanje. Alora Makelaar.
Te betalen belasting bij aankoop van een huis in Spanje. Te betalen belasting bij aankoop van een huis in Spanje. 18 december 2014. Als je een woning koopt in Spanje, ben je er nog niet met het betalen van de koopsom.
Elke dag kopen tien Belgen huis of flat in Spanje Gazet van Antwerpen.
Winters zijn heel aangenaam in Spanje, zeker aan de Costa Blanca, waar een microklimaat heerst. Elke dag kopen tien Belgen huis of flat in Spanje. 03/02/2017 om 0817: door Kristin Matthyssen. Gemiddeld kopen tien Belgen per dag een huis in Spanje.
Het duurste huis dat te koop staat in Spanje staat op Mallorca met een vraagprijs van 575, miljoen euro! SpanjeVandaag.
Meld je aan! Het duurste huis dat te koop staat in Spanje staat op Mallorca met een vraagprijs van 575, miljoen euro! MADRID Het Balearen eiland Mallorca heeft de eer het duurste huis te bezitten wat op de website Idealista te koop staat.
Een huis kopen in Spanje en de fiscus: wat zijn de complementaria?
Confianz is een juridisch advieskantoor gespecialiseerd in vastgoedtransacties in Spanje en Portugal. 32 490 66 97 26 info@confianz.be. 0900: 1800: Maandag tot Vrijdag. Huis kopen in Spanje en de fiscus: controleschatting. Onlangs ontving een cliënt de brief Propuesta de Valoración y de Liquidación Provisional.
Meer Vlamingen kopen huis in Spanje VTM NIEUWS.
Ook een tweede verblijf in Spanje blijft erg in trek bij de Belgen. Vorig jaar kochten meer landgenoten een huis in Spanje dan het jaar voordien, ondanks de weer stijgende vastgoedprijzen. Ook opvallend is dat de Vlaming geen Spaanse hacienda meer wil.
10 tips voor als je een huis in Spanje wilt kopen ESPANJE! Reis en cultuurmagazine over Spanje en de Spaanstalige wereld.
In Spanje zijn twee beroepsorganisaties voor makelaars, de API en de GIPE. Een makelaar die niet geregistreerd staat bij één van deze beroepsorganisaties beschikt niet over de juiste papieren of een vergunning. In Spanje kunnen verkopers hun huis aanbieden bij verschillende makelaars.
Tips huis kopen Spanje Emigreren naar Spanje Verhuizen naar Spanje Werken in Spanje Wonen in Spanje.
De halfsteens muurtjes zullen niet in uw voordeel zijn. Huis kopen in Spanje: De omgeving. Let bij het kopen van een huis in Spanje op de directe omgeving. Is deze geschikt voor u? Wat is er bijvoorbeeld te doen buiten het hoogseizoen en spreekt u dat aan?
Wonen en werken in Spanje Het-Groene-Huis.
Wonen in Spanje is het gras groener aan de overkant? Soms echt wel. Doordat we zelf ook een vestiging in Spanje hebben zie hoger kregen/krijgen we vaak de vraag of we niet een mooi huis kunnen vinden in de buurt van.
Een huis kopen in Spanje? Onderschat de extra kosten niet! logo.
Een huis kopen in Spanje? Onderschat de extra kosten niet! Actualiteit, Recht en financiën. 12 maanden geleden door Eric Cloes. Heb je een droomhuis aan een Spaanse costa op het oog? Net als in België komen er boven op de aankoopprijs een aantal extra kosten bij.

Contacteer ons