Resultaten voor vakantiehuis te koop spanje

vakantiehuis te koop spanje
Immo Koksijde Oostduinkerke Villa of appartement te koop in Koksijde of Oostduinkerke.
Koninklijke Baan 138. Residentie Zandroos II open autostaanplaats te koop Koksijde-Bad. Residentie Van Gogh Recent gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers Sint-Idesbald. Residentie Tavolara Zonnig appartement op 50 meter van het strand Koksijde-bad. Gaston Lejeunestraat 3. Residentie Jersey Recent appartement met 2 slaapkamers en lateraal zeezicht Koksijde-Bad. Residentie René Magritte Modern en centraal gelegen appartement met twee slaapkamers Koksijde-Bad. De Grote Zeemeeuwen B52 Te renoveren vakantiewoning in een rustig vakantiedomein Koksijde.
Uw Huis in Spanje Costa Tropical.
Adverteren via Uw Huis in Spanje. Uw eigendom in Spanje verkopen. Klik en ontdek wat te koop staat. Dichtste luchthaven: Granada, Malaga. Jaarlijkse gem.temp: max 23C, min 8C. Jaarlijkse gem.regenval: 357mm. Jaarlijks aantal dagen sneeuw: 1d. Jaarlijks aantal vriesdagen: 4d.
Kanaalwoningen, huizen, villa's' en appartementen met privé ligplaats te koop Empuriabrava-Rosas-Playa de Aro-Calafat Immonautic Costa Brava.
De meeste villa's' aan de rivier en de huizen en appartementen aan de kanalen te koop of te huur hebben hun eigen bootligplaats of ponton waar u een grote motorboot of zeiljacht tot 35 meter aan de aanlegsteiger van uw vakantiewoning kunt aanmeren. Uniek in Europa is de Residentiële Marina van Ampuriabrava Empuriabrava, ook wel het Venetië van Spanje" genoemd. Empuriabrava is gebouwd op een netwerk van bevaarbare waterwegen open naar de Middellandse Zee. Meer dan 25 km bevaarbare kanalen en over 15.000 vakantiehuizen, met meer dan 5.000 huizen en villa's' langs de kanalen gelegen met eigen ligplaatsen, maken van Ampuriabrava de grootste residentiële jachthaven in de wereld. In Empuriabrava kunt u uw eigen jachthaven kopen. Het grootste deel van de villa's, huizen en appartementen te koop of te huur aan de kanalen van Empuriabrava hebben hun eigen aanlegplaats of ponton waar u uw boot tot 28 meter lengte kunt aanmeren aan de steiger van uw vakantiehuis.
Vakantiehuizen te koop van Nederlanders Micazu.
Vakantiehuizen te koop aangeboden. Vanaf heden kun je het te koop aanbod van tweede huizen van Nederlandse eigenaren op Micazu bekijken. Deze Nederlandse eigenaren hebben zelf hun verkoopprijs bepaald en zo kun je heel eenvoudig zien welke huizen binnen jouw budget vallen. Indien je in contact wilt treden met deze eigenaren kun je heel eenvoudig zelf contact met hen opnemen om meer informatie over het betreffende vakantiehuis te ontvangen. Wel zo makkelijk. Dus als je plannen hebt om een tweede huis te kopen, is dit de plek om je te oriënteren! De verkoper vertelt. Bij de aanschaf van een tweede huis in binnen of buitenland komt altijd erg veel kijken. Je hebt waarschijnlijk nog veel vragen over het huis en de omgeving. Wat is er dan handiger om dat direct aan de Nederlandse eigenaar te vragen. Op die manier zit er niemand tussen en hoef je ook geen onnodige kosten aan makelaars te betalen. Als je op de betreffende advertentie klikt, vind je alle informatie die de eigenaar zelf heeft geschreven over zijn eigen vakantiehuis.
De erkende Nederlandse makelaar in Marbella, Spanje.
Wilt u een huis kopen in Spanje? Een woning of investerings project kopen in Spanje gaat iets anders dan in Nederland. Wij hebben daarom de meest belangrijke zaken op een rij gezet. Huizen, appartementen en villa's' te koop aan de Costa del Sol!
Huis, appartement of villa kopen in Spanje. Je droom binnen bereik.
Maak online een afspraak. Website laten maken Group 3 / Rent-a-Website Immo Linea bv / Kopen in Spanje 2012 2020 Erkend vastgoedmakelaar BIV: 204025 BE Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel, Onderworpen aan de deontologische code BIV.
Huis kopen in Spanje, bekijk je doomlocaties! Puurspanje.
Ook kunnen ze helpen bij het controleren van de documenten van de woning nadat het bouwen klaar is. Verder moet de woning worden ingeschreven in het eigendomsregister en het kadaster. De aanvragen voor elektriciteits en watervoorzieningen kunnen tevens met behulp van de experts van Puurspanje worden gedaan. Wat kost een huis kopen in Spanje aan zee? Misschien komt het als een verrassing of misschien wist u het al: wonen in Spanje is een stuk goedkoper dan het leven in Nederland. Moet u zich eens voorstellen dat u een huisje in Spanje aan zee kunt kopen voor ongeveer 175.000 euro? Daarmee krijgt u een unieke locatie, een fantastische vakantiewoning en de mogelijkheid om daar te ontspannen wanneer u wilt. Puurspanje zorgt altijd voor bijzondere huizen met een opvallende eigenschap: de ene keer ligt de woning op een unieke locatie, de andere keer heeft u een prachtig uitzicht over de kust. Wanneer u uw wensen voor uw droomhuis in Spanje doorgeeft aan de experts van Puurspanje zoeken zij samen met u naar de plek waar u verliefd op wordt.
Vakantiehuis kopen Costa Blanca Van Dam Estates.
Afhankelijk van de locatie van de nieuwbouw kan het interessant zijn middels verhuur van het huis te laten renderen. Mocht u slechts een beperkt gedeelte van het jaar in Spanje zijn, dan is nieuwbouw ook ideaal vanwege het weinig noodzakelijke onderhoud. Kortom het kan aantrekkelijk zijn een nieuwbouw kopen Costa Blanca. Als u een nieuwbouw huis wilt kopen laat u gerust adviseren door ons. In de Costa Blanca worden diverse type huizen te koop aangeboden. Voor velen is het aantrekkelijk een appartement kopen Costa Blanca. Het aanbod van appartementen is groot, de prijzen zijn veelal aantrekkelijk. Als u een vakantiehuis kopen Costa Blanca dan is met een beperkt budget een appartement goed om in overweging te nemen.
Onroerend goed Alicante: 30.297 huizen te koop.
Moderne design villa te koop in Cumbre del Sol, Benitachell, gelegen op 900 meter van het. Moderne design villa te koop in Cumbre del Sol, Benitachell, gelegen op 900 meter van het winkelcentrum, restaurant, kapper, apotheek. 300 meter van de manege, 1 Km van de internationale school Lady Elizabeth, 8 Km van Moraira en 10 Km van Playa Arenal Javea met een van de meest kosmopolitische st. 1 24 van 30.297 onroerende goederen. Onroerend goed Spanje.
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
In de tussentijd zijn hier een paar populaire plekken om te ontdekken. Albuquerque Anna Maria Island Atlanta Baltimore Baton Rouge Bora Bora Brooklyn Brussels Cannon Beach Cape Cod Charlotte Chicago Cincinnati Cleveland Dallas Destin Dubai Florida Florida Keys Gulf Shores Hawaii Hilton Head Island Houston Kobe Kansas City Key West Lake Tahoe Maine Maui Miami Myrtle Beach Nashville Newport Niagara Falls Nice North Myrtle Beach Ocean City Orlando Outer Banks Oahu Palm Springs Panama City Phoenix Pittsburgh Puerto Vallarta Punta Cana San Antonio San Diego Sanibel Island Siesta Key Singapore Syracuse Tybee Island Vail Virginia Beach Whistler Wilmington Minneapolis London Amsterdam Ibiza Indianapolis Vancouver Denver Toronto St Louis Sacramento Cancún Istanbul Hong Kong Oak Island Madrid.

Contacteer ons