Meer resultaten voor vakantiehuis te koop spanje

vakantiehuis te koop spanje
De erkende Nederlandse makelaar in Marbella, Spanje.
Wilt u een huis kopen in Spanje? Een woning of investerings project kopen in Spanje gaat iets anders dan in Nederland. Wij hebben daarom de meest belangrijke zaken op een rij gezet. Huizen, appartementen en villa's' te koop aan de Costa del Sol!
Kanaalwoningen, huizen, villa's' en appartementen met privé ligplaats te koop Empuriabrava-Rosas-Playa de Aro-Calafat Immonautic Costa Brava.
De meeste villa's' aan de rivier en de huizen en appartementen aan de kanalen te koop of te huur hebben hun eigen bootligplaats of ponton waar u een grote motorboot of zeiljacht tot 35 meter aan de aanlegsteiger van uw vakantiewoning kunt aanmeren. Uniek in Europa is de Residentiële Marina van Ampuriabrava Empuriabrava, ook wel het Venetië van Spanje" genoemd. Empuriabrava is gebouwd op een netwerk van bevaarbare waterwegen open naar de Middellandse Zee. Meer dan 25 km bevaarbare kanalen en over 15.000 vakantiehuizen, met meer dan 5.000 huizen en villa's' langs de kanalen gelegen met eigen ligplaatsen, maken van Ampuriabrava de grootste residentiële jachthaven in de wereld. In Empuriabrava kunt u uw eigen jachthaven kopen. Het grootste deel van de villa's, huizen en appartementen te koop of te huur aan de kanalen van Empuriabrava hebben hun eigen aanlegplaats of ponton waar u uw boot tot 28 meter lengte kunt aanmeren aan de steiger van uw vakantiehuis.
Vakantiehuis kopen in Spanje.
Zeker een belangrijk punt van aandacht is om te laten controleren door een aankoop vakantiemakelaar of juridisch adviseur is of er nog een oude hypotheek op het te koop staande vakantiehuis zit. Dit is in Spanje heel gebruikelijk. Bij de aankoop neem je die hypotheek automatisch over.
Huis of vakantiehuis kopen Costa Blanca.
Bedrijfspand te koop in Calpe. Villa met zeezicht te koop in Moraira. Prachtige villa met zeezicht in Moraira. Alle eigendommen weergeven. Nieuwbouw of Verbouwing. UW DROOMHUIS KOPEN AAN DE COSTA BLANCA. Een huis of vakantiehuis kopen aan de Costa Blanca. Je eigen droomhuis langs de indrukwekkende kustlijn van de Costa Blanca: daar doe ik, Anouk De Sloovere, alles voor. Als ervaren, Belgische agente maak ik je woondroom waar aan de Spaanse stranden. Dankzij directe contacten met gereputeerde Spaanse makelaars en persoonlijke begeleiding sta ik je van start tot finish bij. Dat is mijn belofte. WAAR U VOOR KIEST. Permanent een gevarieerd aanbod van een 500-tal villa's' en appartementen in Moraira, Benissa, Javea, Altea, Calpe en Denia. Vanuit België tot in Spanje, in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en vloeiend Spaans.
Belgen op huizenjacht in Spanje zijn gewaarschuwd: Opgepast met panden uit bankbeslag Immo Trends.
Hier geven we een forum aan columnisten en gastbloggers. Panden die vandaag in Spanje te koop worden aangeboden tegen echte dumpingprijzen, moeten een alarmbel doen afgaan, zegt Marleen De Vijt, CEO van Azull, marktleider in Spaans vastgoed. 1 Keer gedeeld.
HUIS KOPEN IN SPANJE? Puurspanje.
WAT U MOET WETEN OVER EEN HUIS KOPEN IN ZUID SPANJE. Er zijn een aantal punten waar u op moet letten wanneer u besluit een huis te kopen in Spanje. Puurspanje zorgt voor de meeste zaken, maar het is handig om een aantal punten te weten. U heeft bijvoorbeeld een fiscaal nummer nodig en er moet gekeken worden of de huidige eigenaar daadwerkelijk de eigenaar is van de woning. Daarnaast moest er een koopovereenkomst worden samengesteld die nagekeken moet worden of alles klopt. Ook moet u bij een appartement aan de Costa Cálida of een villa in Zuid-Spanje een Spaanse bankrekening openen om via daar alles wat betreft de financiën te regelen. Puurspanje kan u hier verder mee helpen. Ook kunnen ze helpen bij het controleren van de documenten van de woning nadat het bouwen klaar is. Verder moet de woning worden ingeschreven in het eigendomsregister en het kadaster. De aanvragen voor elektriciteits en watervoorzieningen kunnen tevens met behulp van de experts van Puurspanje worden gedaan. WAT KOST EEN HUIS KOPEN IN SPANJE AAN ZEE?
Uw Huis in Spanje Costa Tropical.
Adverteren via Uw Huis in Spanje. Uw eigendom in Spanje verkopen. Klik en ontdek wat te koop staat. Dichtste luchthaven: Granada, Malaga. Jaarlijkse gem.temp: max 23C, min 8C. Jaarlijkse gem.regenval: 357mm. Jaarlijks aantal dagen sneeuw: 1d. Jaarlijks aantal vriesdagen: 4d.
Onroerend goed Alicante: 24.481 huizen te koop.
Onroerend goed Spanje. Huis te koop Alicante. Huis te koop 1 slaapkamer Alicante. Huis te koop 2 slaapkamers Alicante. Huis te koop 3 slaapkamers Alicante. Huis te koop 4 slaapkamers Alicante. Appartement te koop Alicante. Appartement te koop 1 slaapkamer Alicante.
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
In de tussentijd zijn hier een paar populaire plekken om te ontdekken. Albuquerque Anna Maria Island Atlanta Baltimore Baton Rouge Bora Bora Brooklyn Brussels Cannon Beach Cape Cod Charlotte Chicago Cincinnati Cleveland Dallas Destin Dubai Florida Florida Keys Gulf Shores Hawaii Hilton Head Island Houston Kobe Kansas City Key West Lake Tahoe Maine Maui Miami Myrtle Beach Nashville Newport Niagara Falls Nice North Myrtle Beach Ocean City Orlando Outer Banks Oahu Palm Springs Panama City Phoenix Pittsburgh Puerto Vallarta Punta Cana San Antonio San Diego Sanibel Island Siesta Key Singapore Syracuse Tybee Island Vail Virginia Beach Whistler Wilmington Minneapolis London Amsterdam Ibiza Indianapolis Vancouver Denver Toronto St Louis Sacramento Cancún Istanbul Hong Kong Oak Island Madrid.
Action 6.000 producten voor minder dan je verwacht. Personal care. Laundry cleaning. Instagram. Marker. Giftcard.
Klik op de knop in de e-mail om je inschrijving af te ronden. Ik ga akkoord met de actievoorwaarden. Ja, ik schrijf me door het invoeren van mijn e-mailadres in voor de nieuwsbrief en maak direct kans op een cadeaukaart van EUR 25.

Contacteer ons