Op zoek naar makelaar huizen?

makelaar huizen
Decimmo Vastgoed in België en Spanje Appartementen en huizen.
Kopen en verkopen, huren en verhuren we doen 1 van deze allemaal wel minstens 1x in ons leven. Decimmo is het enige vastgoedkantoor in de Kempen dat garant staat voor een persoonlijke aanpak, op maat van de klant. Coming soon: new Office in Balen. Tel: 014/ 72 83 77. Decimmo Privacybeleid Flux. Update COVID 19.: Er zijn nieuwe maatregelen van kracht voor de immosector.: We blijven steeds bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail. Bezichtigingen op locatie kunnen doorgaan. Afspraken op kantoor kunnen doorgaan na telefonische afspraak en met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees het nieuwe protocol of bekijk het informatiefilmpje. Zorg goed voor elkaar en stay safe! Coming soon new Office Balen! Opendeurdag Spanje 19/01/2020. Bent u het grijze weer hier in België ook beu? Heeft u liever zon dan regen? Bent u op zoek naar een slimme investering? Dan is een tweede verblijf in Spanje een schitterend idee! Wij bieden huizen en appartementen aan in elke prijsklasse vanaf 100 000 euro.
Decimmo Vastgoed in België en Spanje Appartementen en huizen.
Wij hadden Wim Boons als makelaar van Decimmo. Ons huis was verkocht binnen de 3 dagen en aan de juiste prijs. Team Decimmo is gewoon TOP vriendelijkemensen decimmo topmakelaars supercontent. Decimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat zich laat onderscheiden door de persoonlijke aanpak van elk dossier en een eerlijke, correcte en vlotte service volledig op maat van de klant. Je eigen huis verkopen of verhuren is niet altijd een gemakkelijke opgave: een huis is je thuis, er zijn herinneringen aan verbonden. Kopen en verkopen, huren en verhuren we doen 1 van deze allemaal wel minstens 1x in ons leven. Decimmo is het enige vastgoedkantoor in de Kempen dat garant staat voor een persoonlijke aanpak, op maat van de klant. Tel: 014/ 72 83 77. Decimmo Privacybeleid Flux. Update COVID 19.: Er zijn nieuwe maatregelen van kracht voor de immosector.: We blijven steeds bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail. Bezichtigingen op locatie kunnen doorgaan. Afspraken op kantoor kunnen doorgaan na telefonische afspraak en met de nodige voorzorgsmaatregelen. Zorg goed voor elkaar en stay safe! Opendeurdag Spanje 19/01/2020.
Koopwoningen, huurwoningen, makelaars meer: Huislijn.nl.
Dit zijn je mogelijkheden! 24 maart 2021. Voor het eerst op jezelf of ga je samenwonen? In deze overspannen huizenmarkt kiezen steeds meer mensen voor huren. Een perfecte, relatief goedkope op. Nieuwste aanbod huizen. Arnhem Graslaan 39-I. Groot-ammers Kleine Donk 6. Putte Antwerpsestraat 90. Lith De Lithse Ham 3 41. Echten Hoofdweg 26. Harderwijk Stortemelk 39. Giethoorn Dwarsgracht 28. Kudelstaart Calslager Bancken 21. Lelystad Botter 36 45. Zeist Koppelweg 50A. Amsterdam Wijdesteeg 3d. Reusel den Toemet 12. Noordgouwe Kloosterweg 43. Rotterdam Karel Doormanstraat. Oisterwijk Prinses Amaliahof. Arnhem De Houtmanstraat. Voorburg Van Der Palmstraat. Utrecht Willem Barentszstraat. Den Haag Lunterenstraat. Werkt met 2.500 makelaars samen. Toont actueel en up to date woonaanbod. Wordt door consumenten beoordeeld met een 8.1. 1 miljoen consumenten gebruiken maandelijks de site. Zelf je huis verkopen. U bent makelaar?
Je woning verkopen tegen de beste prijs Casteels Vastgoed.
Gratis schatting Onze werkwijze. Makelaar uit de omgeving. Passie en ervaring. WAAROM VERKOPEN MET CASTEELS VASTGOED? Gratis schatting door experts. De schatting van je woning gebeurt door ervaren makelaars, die de omgeving op hun duimpje kennen. Hun verfijnde kennis over de lokale huizen en kopersmarkt levert jou een correcte waardebepaling op.
Home vastgoed Norman.
Maak hier kennis met ons team. Wat zeggen onze klanten over Vastgoed Norman. Je" verdient een trofee, Norman! Jouw eerste verkochte woning is een feit. Blij dat we onze woning met jou verkochten." Sterke punten van Norman. Open communicatie, duidelijke informatie, altijd bereikbaar, onzekerheden worden snel weggenomen en zelf hou je de leiding van het project. Je mag steeds van de aanwezige kennis profiteren tot stap voor stap het doel is bereikt en het huis is verkocht. Hagers, Verkoper woning. Een" concrete aanpak en duidelijke communicatie ontvangen." bedankt voor de snelle service! Punctueel en professioneel. Vlot en vriendelijk. Niets dan lovende woorden. Doe zo verder! Proficiat voor het professionele aanpak voor het verhuren van onze woning. Echt een aanrader voor iedereen die wil verhuren. Stefaan Catherine, Verhuurder. Zeer vriendelijk, professioneel en correct. Een echte aanrader! We hebben een nieuwe woning gekocht bij Immo Norman en voelden direct een sterk vertrouwen. We hebben dan ook aan hen de opdracht gegeven om onze eigen woning te verkopen en deze was in twee dagen verkocht.
Wat doet een makelaar eigenlijk? bouwenwonen.net.
Hij werkt ook via courtage en krijgt een bepaald percentage van de koopsom van de woning. Meestal is de courtage voor verkoop wat hoger dan voor aankoop, omdat de makelaar meer doet voor je. De makelaar is jouw aanspreekpunt en hij kan je veel waardevol advies geven. De meeste makelaars kunnen twee functies uitoefenen. Ze kunnen zowel dienst doen als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Dat kan heel praktisch zijn, bijvoorbeeld als je nu in een koopwoning woont. Je kunt de makelaar dan advies vragen bij het kopen van een nieuwe woning n hem de verkoop van je huidige woning laten regelen. Een makelaar is niet gratis, maar hij kan wel een grote hulp zijn als het gaat om de aan of verkoop van een woning. Vooral omdat je dit zelf waarschijnlijk niet vaak doet, terwijl hij er dagelijks mee te maken heeft. Een makelaar kost geld, maar hij kan je ook heel veel opleveren en veel overbodige kosten besparen. Century 21 Benelux en Wilink sluiten joint venture. Vliegensvlug je huis verkopen met deze tips!
Home Eveline Hoste Vastgoed.
Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede en leuke samenwerking bij de verkoop van ons huis. Ik ben nooit overtuigd geweest van de meerwaarde van een makelaar bij de verkoop van een huis, maar jij hebt mij het tegendeel bewezen.
Te koop Vastgoed C.
We mailen je een geschikt aanbod op jouw maat. ja, hou me op de hoogte! Te koop Te huur Projecten. Makelaar verkoop Makelaar verhuur Rentmeester Schade-expert Schatter Adviseur. Ook nog dit. Over ons Vacatures Blijf op de hoogte Volg ons via en.
Wolfs Vastgoedmakelaar Wolfs.
en in Maastricht de enige makelaar in de regio. Ontdek ons kantoor Neem contact met ons op. Onze nieuwe panden. Te koop Te huur Huizen. Ans, Alleur, Awans, Fexhe-L-H-Cl. Aubel, Thimister-Cl, Welkenr. Aywaille, Comblain, Ferr, Stoum, Liern. Boncelles, Neupré, Nandrin et Condroz.
Via Sofie Vastgoed en Advies.
Hendrikje Leurentop en Koen Lefevre-Boechout. Wij hebben met de hulp van Via Sofie een huis gekocht en weer een ander verkocht. In beide gevallen was dat een zeer positieve en aangename ervaring. Bij de koop van onze nieuwe woning werden wij van begin tot einde nauw betrokken bij alle stappen die gezet werden. Op de meest onbereikbare momenten is Sofie toch bereikbaar. Zij zelf is vriendelijk, nauwgezet en correct, zonder ons het gevoel te geven met een verkoopster te maken te hebben. Sofie heeft een passie voor haar job en kent haar vak als geen ander. Bij de verkoop van onze oude woning heeft ze als makelaar zeer goed geluisterd naar onze wensen en verzuchtingen.

Contacteer ons