Meer resultaten voor villa kopen

villa kopen
Huis te koop in België Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Zoek een vastgoed professional. Werken bij Zimmo. xml version1.0" encodingUTF-8? Huis te koop in België. xml version1.0" encodingutf-8? Zoekcriteria aanpassen xml version1.0" encodingutf-8? 1 21 van 18373 resultaten. Huis te koop. Rue de l'Ecluse' 26 7540 Kain. 0h xml version1.0" encodingutf-8?
Te koop Hillewaere.
Grond te Zoersel. Perceel opp: 1075 m. Villa te Oud-Turnhout. Villa te Oud-Turnhout. Bewoonbare opp: 350 m. Perceel opp: 2160 m. Villa te Oud-Turnhout. Villa te Oud-Turnhout. Bewoonbare opp: 287 m. Perceel opp: 2453 m. Villa te Oud-Turnhout. Villa te Oud-Turnhout.
Luxe huizen België te koop Villas en luxe appartementen in België LuxuryEstate.com.
618 m 5 5. Indrukwekkend pand opmerkelijk gerenoveerd. Gedetailleerde informatie op www.archybald.be ref. Informatieve en niet-contractuele gegevens. Gepresenteerd door ARCHYBALD. Villa in Waterloo, Province du Brabant Wallon. 750 m 4 4. Zeer mooie klassieke villa met lift en conciërge, gelegen in de populaire wijk Waterloo Faubourg. Gedetailleerde informatie op www.archybald.be ref. Gepresenteerd door ARCHYBALD. Villa in Ittre, Province du Brabant Wallon. 621 m 5 5. Uitzonderlijk pand met een ongewoon uitzicht, gelegen op een perceel van ongeveer 85 are op het zuid-zuid / westen en versierd met een vijver. Het bestaat momenteel uit 2. Gepresenteerd door ARCHYBALD. Villa in Eigenbrakel, Province du Brabant Wallon. 630 m 4 4. Een paar stappen van de Golf de Sept Fontaines, mooie moderne villa met een adembenemend uitzicht. Gedetailleerde informatie op www.archybald.be ref. Gepresenteerd door ARCHYBALD. Herenhuis in Brussel Vorst, Bruxelles-Capitale. 450 m 4 6. Danckaert Het hotel, ontworpen door de architect Jean-Baptiste Dewin, is een herenhuis gebouwd in 1922, met een bewoonbare oppervlakte van 450 m op een perceel van 8 hectaren. Gepresenteerd door ARCHYBALD. Villa in Brussel Ukkel, Bruxelles-Capitale. 430 m 3 4. De agentschappen Archybald en Gimmo zijn verheugd om dit prachtige pand in een tijdloze stijl te presenteren.
Huis kopen in Spanje? Spaanse Droomhuizen, dé Nederlandse makelaar.
Of je nu een huis zoekt in de Costa Blanca, de Costa Calida, de Costa del Sol of een van de andere prachtige costas in Spanje, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van een huis in Spanje. Als jouw Nederlandstalige vastgoedadviseur zoeken en vinden wij via ons betrouwbare partner netwerk de villa of het appartement dat voldoet aan al je wensen.
Is het nog haalbaar voor jongeren om een huis te kopen? AXA Bank blog.
Is het nog haalbaar voor jongeren om een huis te kopen? Wonen Budget Lenen 15 mei 2018. Huizen en appartementen worden de laatste jaren alsmaar duurder. Voor wie aan de start van zijn professionele en familiale leven staat, betekent meteen een eigendom verwerven vaak een te zware financiële dobber.
Huis kopen in Spanje? Spaanse Droomhuizen, dé Nederlandse makelaar.
Yolande en Paul uit België Costa del Sol. Met hulp van Spaanse Droomhuizen hebben wij sneller dan ooit verwacht een huis naar onze wensen gevonden. Waar Spaanse Droomhuizen zich positief in heeft onderscheiden is dat er echt naar onze wensen werd geluisterd en dat het aanbod van te bezoeken huizen daar goed op aansloot. Ook tijdens het aankoopproces was Erwin altijd bereikbaar voor vragen van onze kant en heeft hij ons met raad en daad bijgestaan. Voor ons is het genieten begonnen. Leon en Marja uit Nederland Costa Valencia. Onze" wens was het bezit van een villa in Spanje, een aantal kilometers het binnenland in en toch dichtbij de kust.Maar waar ergens? Noorden, midden of zuiden? Na een bezoek op kantoor in juni 2019 te Valencia kregen we een bevestiging van goed vertrouwen. Erwin kent de markt en heeft werkelijk de connecties in zijn netwerk op vele gebieden. De verwijzing naar een Nederlandse advocaat die op de hoogte is van de Spaanse wet en regelgeving was natuurlijk helemaal top! Zeer prettig is dat er een after-sales service is t.a.v. allerlei praktische problematieken op het gebied van onderhoud villa, zwembad, tuin sleutelservice, klusjes, verbouwingen etc.
Exclusief vastgoed met een bijzondere aanpak Van der Build. Combined Shape. Icons / Bed. Fill 1. right-chevron. right-chevron. right-chevron. right-chevron. Fill 1. arrow-stripe-left. arrow-stripe-right. arrow-stripe-left. right-chevron. right-chevron. Co
Luxe vastgoed te koop in Izegem. Luxe vastgoed te koop in Koksijde. Luxe vastgoed te koop in Middelkerke. Luxe vastgoed te koop in Oostende. Luxe vastgoed te koop in Poperinge. Luxe vastgoed te koop in Dendermonde. Luxe vastgoed te koop in Tielt. Luxe vastgoed te koop in Veurne. Luxe vastgoed te koop in Wevelgem. Droom je ervan om in een herenhuis met hoge kamers te vertoeven? Zo kan je een herenhuis kopen in Brugge of een herenhuis kopen in Gent. We hebben een heel groot aanbod herenhuizen te koop. Toch niet overtuigd van een herenhuis? Bekijk ons aanbod exclusief vastgoed in Brugge en luxe immo in Gent. Wil je liever landelijk wonen en op een rustige plaats vertoeven? Bekijk onze prachtige hoeves die op zoek zijn naar hun eerste en/ of volgende eigenaar. Bent u toch eerder fan van een stijlvolle villa?
Kopen ArchitectenWoning. The Craft Logo.
Architect Mauro Brighamvan Bham Studio. Architect Jos Goeyvaerts. verkocht Villa D. verkocht Woning C. Villa D D. Architect Dirk Schepens. Architect Jacques Cuisinier Jules Wabbes. Loft B W. Architect Govaert Vanhoutte. wenst u een woning/pand met architecturale meerwaarde te verkopen?
Home Agence Du Coq.
villa 3 ch.à c. villa 4 ch. villa 5 ch. villa 6 ch.à c. villa 7 ch.à c. Vente Location Location de vacances. Coup de Coeur. Pour nos clients, nous avons sélectionné quelques maisons de notre offre et de surbrillance.
Blader door onze panden te koop Structura, Immo/Vastgoed.
Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak! Maak een afspraak. T 02 460 80 46 info@structura.be. Privacy Policy Cookies. Designed Developed by MoxyOne. De website van Structura maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.

Contacteer ons