Meer resultaten voor huizen makelaar

huizen makelaar
Woningzorg Vastgoedmakelaar Mechelen.
SCHRIJF JE IN VOOR HET NIEUWSTE AANBOD OVER WONINGZORG LOGIN EIGENAAR NIEUWS. DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN. 015 20 15 60. 2800 Mechelen U bent op zoek naar een makelaar om uw pand te verkopen? Contacteer Woningzorg voor vrijblijvend advies.
Home vastgoed Norman.
Bij Vastgoed Norman kunt u terecht voor het kopen, verkopen, huren en verhuren van uw onroerend goed. Wij hebben ondertussen al enkele jaren ervaring in de vastgoedsector waardoor wij u met de nodige professionaliteit ongetwijfeld kunnen helpen in uw zoektocht. Naast het klassieke uithangbord gaan wij ook aan de slag met drone-fotografie, virtual reality beelden en 360 fotos om het pand helemaal tot zijn recht te laten komen. Ikzelf, Norman, ben al meerdere jaren actief als erkend vastgoedmakelaar. Mijn echtgenote, Annelore, is werkzaam als notarieel medewerkster bij een gerenommeerd notariskantoor in Brugge. Met deze kennis en ervaring helpen wij u graag verder. Stevige dossierkennis met een menselijk aanspreekpunt zorgen bij ons voor een concrete deal. Bekijk gerust ons aanbod. Panden in de kijker. In optie 98 m 2. Prijs op aanvraag. Binnenkort open huis!
Immoweb: de belangrijkste vastgoed website van België.
Gebruik een andere browser met Javascript ingeschakeld. Naar de inhoud. Welkom op Immoweb. Kopen Huren Huis te koop Huis te huur Appartement te koop Appartement te huur. Axel Springer Group. Schat mijn eigendom. Inspiratie en renovatie. De Blog lezen. Immoweb SA/NV 2021. 41 2dee524808a8c863f418c3266a0ed315107af7fb i-0ead54100abbb5d61.
Verkoop Anders Huis verkopen zonder commissie Coaching Makelaar.
Heel vlotte samenwerking! Daphné heeft de expertise in huis die woordspeling kon ik niet laten liggen om vastgoed snel en aan de correcte prijs te verkopen. Ze weet waar ze mee bezig is en kent de markt heel goed. En dat voor een tiende van de prijs van een makelaar! Bieke Mathe Puurs. Daphné neemt steeds haar verantwoordelijkheid. En vindt voor elk probleem een oplossing! Twee belangrijke eigenschappen om met zo iemand in zee te gaan?
Vastgoedmakelaars betwisten verbod op fysieke bezichtiging van FOD Economie: Foute" interpretatie ministerieel besluit" VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Wie zijn woning wil verkopen of verhuren zonder makelaar, kan overigens formeel gezien ook geen bezoekdagen organiseren. In dat geval gelden immers de regels dat er naast het zogenaamde knuffelcontact niemand op bezoek mag komen. Onlinebezichtigingen zijn zowel bij particulieren als bij makelaars wel toegestaan.
Home BVM.
Handel / Kantoor. Studio / Kamer. BVM Beheer Vastgoed Makelaar. Ontdek onze diensten. BVM BEHEER VASTGOED MAKELAAR. BVM Beheer Vastgoed Makelaar heet zijn klanten welkom in hartje Leuven in de L. Vanderkelenstraat 22 te LEUVEN Vlakbij het M Museum. Gelegen op een toplocatie in de Leuvense binnenstad met duizenden voorbijgangers per dag, staan onze panden hier permanent in de kijker. Uw villa, appartement of bouwgrond verkopen via BVM Beheer Vastgoed Makelaar? Contacteer ons vrijblijvend op info@bvm-vastgoed.be. Aarzel niet om één van onze medewerkers te bellen voor bijkomende informatie. Met vriendelijke groeten., Het BVM Beheer Vastgoed Makelaar Team. Nieuw te koop.
Vastgoedmakelaar worden: hoe gaat dat in zijn werk?
Mensen die in het vastgoedkantoor onder supervisie van een erkende makelaar werken, hebben deze erkenning niet nodig. Het voordeel van een vastgoedmakelaar is dat ze de woningen van hun klanten kunnen verkopen aan een mooie prijs. Omdat ze de woning niet zelf willen kopen, gaan ze ook niet proberen om de woning aan een lage prijs te verkopen. Ze verdienen hun geld door een commissie of door een fixed fee. Bovendien steken ze al hun tijd en moeite in het snel verkopen van jouw vastgoed. Een vastgoedhandelaar daarentegen, is iemand die huizen of appartementen aankoopt en daarna terug doorverkoopt of verhuurt. Alvorens ze het aangekochte goed doorverkopen, worden hier meestal verbouwingswerken of bestemmingswijzigingen op doorgevoerd. Het spreekt dus voor zich dat de vastgoedhandelaar vooral handelt met eigenbelang. De prijs van je woning ligt gemiddeld 10% lager dan wanneer je deze zou verkopen bij een vastgoedmakelaar.
Convas: constructief in vastgoed Welkom.
Winkelruimte MARIAKERKE 349.00000, EURO. Huis MARIAKERKE 349.00000, EURO. Huis GENT 295.00000, EURO. Gezellige woning met 4 slaapkamers en stadstuin GENT 299.00000, EURO. Modern nieuwbouw appartement met tuin GENT 335.00000, EURO. Prestige eigendom GENT 520.00000, EURO. Ruime stijlvolle nieuwbouwwoningen in Drongen. Ruime stijlvolle nieuwbouwwoningen in Drongen. Volledig gerenoveerde stadswoning MARIAKERKE. 2 slaapkamer appartement op topligging GENT. Halfopen woning met prachtige tuin WONDELGEM. halfopen bebouwing DESTELDONK. Te renoveren stadswoning MARIAKERKE. instapklare stadswoning MARIAKERKE. Uw huis te koop of niet te koop, bij convas bent u altijd welkom.
Wolfs Vastgoedmakelaar Wolfs.
Een pand kopen. Het kopen van een pand is een mooie stap in uw leven. Ons hele team begeleidt u met volle inzet en adviseert u op een objectieve manier om uw droompand te vinden. Een pand verkopen. Uw belangen verdedigen is onze prioriteit. We stellen alles in het werk om de beste prijs voor uw eigendom te krijgen. Wij zijn uw partner zodat u van alle ongemakken bij de verkoop wordt ontlast. Kies dan ook voor onze allesomvattende en kwaliteitsvolle vastgoeddiensten. Een pand huren. Een huis, appartement, commercieel pand of een kantoor huren vormt een verbintenis. Wij adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar uw toekomstige huurpand dat aan uw wensen voldoet. Sinds meer dan. 25 jaar uw vastgoedmakelaar! IHet is essentieel dat u omringt wordt met deskundige en betrouwbare personen voor uw vastgoedprojecten. De aankoop of verkoop van een pand vormt een belangrijke keuze. De keuze van uw vastgoedpartner is dat eveneens. Doe een beroep op ervaring en doeltreffendheid! Uw tweetalige Franstalige en Nederlandstalige partner. en in Maastricht de enige makelaar in de regio. Ontdek ons kantoor Neem contact met ons op. Onze nieuwe panden. Te koop Te huur Huizen. Ans, Alleur, Awans, Fexhe-L-H-Cl.
Homixx Vastgoed Uw Professionele Vastgoedpartner.
Uw vastgoed aan de beste prijs verkopen? vraag uw gratis schatting aan. Bart: 32 489 828 833 Jens: 32 468 439 142. Uw vastgoed professioneel verkopen? Wanneer u kiest voor HOMIXX vastgoed, dan kiest u voor een gedreven, maar vooral persoonlijke aanpak.

Contacteer ons