Zoeken naar huis kopen makelaar

huis kopen makelaar
G'oudendag' Vastgoed leukhuis.be Makelaar vastgoed voor jong en oud in Neerpelt.
De makelaar voor jong en oud. U kan bij ons terecht voor het kopen of huren van huizen, appartementen en gronden die worden gepresenteerd door leukhuis.be, maar ook voor het kopen of huren van erkende assistentiewoningen aangeboden door G'oudendag' Vastgoed. Loop in de namiddag tussen 13.00 en 17.00 uur eens binnen in ons gezellige. kantoor aan de Kloosterstraat 10 te Neerpelt of maak een afspraak voor de ochtend, avond of zaterdag. Indien gewenst kan het ook bij uw thuis. Hou me op de hoogte Contact. Residentie Millio Kievitstraat Neerpelt. Residentie Nieuwe Markt. Residentie de Geus. Leuk huis in de kijker. Te koop: Bungalow. Te koop: Villa. Te koop: Bungalow.
M3 makelaars Onroerend goed in Antwerpen, Waasland Klein-Brabant.
6 Tips om jouw huis snel te verkopen. M3 makelaars uw sleutel tot een vlotte aan of verkoop. Een huis kopen of verkopen zónder kopzorgen? M3 is uw garantie op een vlotte en snelle afhandeling van de belangrijkste transactie in uw leven: de aankoop of verkoop van onroerend goed.
TREVI AXUS Vastgoedkantoor Verkopen, Verhuren, Syndicus, Beheer.
Fax: 32 03 205 64 04. Rue des Brasseurs Grand Place 1. Phone: 32 085 25 39 03. Fax: 32 03 205 64 04. Grand Route 69 a. Phone: 32 010 65 01 65 32 0 81 22 10 37.
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Aangemaakt op: 2/04/2009 103600: door: giojoyce. ga nooit naar makelaar om een huis te kopen op hun sait staat steeds vraag inlichtingen aan makelaar maar als je dat doet via mail moet ge alles vrij geven maar zij nooit ik vraag gewoonlijk naar prijs straat en huisnummer volgens century 21 mag dat niet van de eigenaars ze beantwoorden zelfs geen enkele mail ik moet eerst met de makelaar een afspraak maken om te bezichtigen dan rijden ze met mij naar die bewuste woning ik krijg zelfs de kans niet om op voorhand de omgeving en woning langs buiten te keuren als volgens mij de woning mij niet aanstaat waarom zou ik die dan van binnen moeten zien en uw mening moogt ge ook al niet zeggen welke geleerde kan nog duidelijk hun afkortingen vertalen was dat niet verboden via internet.
Huizen te koop Frankrijk Woon of Vakantiehuis, Villa, Boerderij enz.
Huis kopen zonder makelaar? Koop direct van de eigenaar en bespaar tot wel 6% makelaarskosten. Via Immogo ben je duizenden of zelfs tienduizenden euros goedkoper uit. Zo makkelijk is kopen zonder makelaar. Voor een koper biedt een makelaar weinig meerwaarde.
De verkoopovereenkomst Kopen, huren en lenen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
De notaris legt uit. Bij de notaris. Je staat op het punt om een huis te kopen. Je hebt het compromis of de verkoopsovereenkomst getekend. Ben je dan verplicht om het huis te kopen of is er nog een weg terug?
Home uw-huis.be vastgoedmakelaar.
Binnen de week hebt u een betrouwbare waardebepaling van uw huis! We beschikken hiervoor over 15 jaar ervaring en u werkt met verschillende regioverantwoordelijken die hun streek écht kennen. Zij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Neem contact met ons op. Duurzame partner in vastgoed! Uw-Huis staat voor een kleine groep gedreven en integere medewerkers, die U graag helpen bij de zoektocht naar Uw-Huis. Als makelaar nemen wij een bemiddelende plaats in tussen eigenaar en koper. Het is onze visie de meerwaarde van elke woning correct naar voor te schuiven en oplossingen te zoeken bij de gebreken van de woning.
Vastgoed kopen of huren in omgeving van Sint-Niklaas, Belsele Vastgoed Bulteel.
Zo bereiken wij snel de juiste potentiële kopers met als resultaat een vlotte en efficiënte verkoop van uw vastgoed tegen de beste prijs. Vastgoed Bulteel ontvangt u graag voor een vrijblijvend gesprek op kantoor in Belsele, of geef ons een seintje en we komen met veel plezier langs bij u thuis. Te koop Belsele.
Vastgoed kopen en verkopen in regio Waasland? Bij Van Hoye Vastgoed!
Bekijk onze overige panden. Op zoek naar een betaalbare woonst, een 2e verblijf, een bouwgrond of een droomhuis in het Waasland? Bij Van Hoye Vastgoed kan u vastgoed kopen voor diverse toepassingen, in elke prijsklasse en dat bij een erkende makelaar met meer dan 50 jaar ervaring.
Huis kopen of huren in Liedekerke: Vastgoedmakelaar Himman Bvba.
Wij hebben zowel panden te koop als te huur in regio Liedekerke. Vakman in vastgoed. Een huis of appartement verhuren of verkopen: er komt heel wat bij kijken! Met meer dan 20 jaar ervaring is Himman bvba de perfecte partner voor iedereen met immoplannen in Liedekerke en omstreken.

Contacteer ons