Meer resultaten voor huis kopen costa brava

huis kopen costa brava
Huizen van particulieren in Spanje SpainHouses.net.
Eigenschaps typen in Spanje. Woningen in Spanje. Studio's' in Spanje. Lofts in Spanje. Appartementen in Spanje. Duplex in Spanje. Dak in Spanje. Huizen in Spanje. Chalets in Spanje. Bungalows in Spanje. Villa's' in Spanje. Handelszaken in Spanje. Terreinen in Spanje. Garages en bergplaatsen in Spanje. Kansen in Spanje. Huizen van banken. Huizen driften te koop. Huizen op prijs. Huizen minder dan 100.000. Huizen minder dan 200.000. Huizen minder dan 300.000. Huizen minder dan 400.000. Huizen minder dan 500.000. Huizen verdeeld over 500.000. Huizen per staat. Huizen onder constructie. Huizen naar eigenschappen. Huizen met garage. Huizen met opbergplaats. Huizen met terras. Huizen met zwembad. Huizen met tuinen. Huizen met lift. Huizen naar situatie. Huizen aan de kust. Huizen nabij golfbaan. Huizen in de bergen. Huizen per slaapkamers. Huizen met 1 slaapkamer. Huizen met 2 slaapkamers. Huizen met 3 slaapkamers. Huizen met 4 slaapkamers. Huizen door adverteerder. Huizen van immobiliënkantoren. Huizen van particulieren. Ben je op zoek naar een huis? Ontvang meldingen voor nieuwe advertenties. Neem contact op met professionals. Onroerend goed zoeken. Plaats uw advertentie. Registreer u gratis.
Immo Lippens: Aanbod Spanje.
Huis Te koop Villa Dehesa De Campoamor. Dehesa De Campoamor. Appartement Te koop gelijksvloers appartement Dehesa De Camp. Dehesa De Campoamor. Appartement Te koop gelijksvloers appartement Dehesa De Camp. Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers. Laatste update: 31/03/2021. Leopold II Laan 27. 32 496 218 413. 32 475 837 404. BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars. Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel, België. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV n 503 565. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte inzake vastgoed. U bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Appartementen te koop aan de Belgische kust. Huizen te koop aan de Belgische kust.
Lavanda Real Estate.
We hebben een zeer goede en ruime kennis in de regio's' vanaf het noorden van de Costa Blanca Moraira, Javea, Calpe, etc, tot en met het zuiden van de Costa Blanca Torrevieja, La Zenia, Villamartin, etc. en zelfs tot voorbij de Costa Calida San Pedro del Pinatar, Los Alcazares, La Manga, etc. Het doel van ons bedrijf is om al onze klanten een 5-sterren service te bieden en u te begeleiden bij het hele proces bij het aankopen van een woning hier in Spanje. Wij helpen u bij elke stap om het allemaal net iets makkelijker te maken voor u, inclusief hypotheekadvies en alle financiële en juridische aspecten van kopen en/of verkopen in Spanje. Geschakelde woning 3 slaapkamers te koop in Rojales.
Zeezicht appartementen te koop in de Costa Blanca.
Appartement Verkoop Moraira Ref: 10.095. Fjärde våningen med i Moraira garage. 70m 2 2 1. Zeezicht appartementen te koop in de Costa Blanca Spanje. Beste plaatsen om te winkelen aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is vol van het leven en de mogelijkheden om plezier te hebben en te ontspannen plek.
Onroerend goed huis uitzicht op zee te koop Costa Blanca.
Wij verkopen eerstelijns appartementen en huizen aan de eerste zeelijn aan de Costa Blanca Noord in El Campello, Villajoyosa, Benidorm, Albir, Altea, Calpe, Benissa, Moraira en Javea. U vindt hier een aantal frontlinie woningen met een prachtig uitzicht op zee direct aan zee. Sommige met directe toegang tot het strand, andere in de haven of op een klif. Maak nu van de gelegenheid gebruik om uw huis of appartement aan de noordkant van de Costa Blanca te kopen.
Costa Brava vastgoed te koop 3034, huizen appartementen.
Villa te koop in Calonge, Gerona. Mooie en mooie villa in de urbanisatie Mas Vilà gelegen in Sant Antonio de Calonge. Het huis is gelegen op een van de meest gewilde plekken aan de Costa Brava, met prachtig uitzicht op zee.
Vanaf 28 januari op tv: Costa Belgica volgt vijf Vlaamse makelaars in Spanje TV hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledig scherm. V
Vanaf 28 januari op tv: Costa Belgica volgt vijf Vlaamse makelaars in Spanje. TV Fans van programmas over huizen en immobiliën kunnen 28 januari omcirkelen in hun agenda, want dan gaat Costa Belgica van start op VTM2. Daarin wordt het leven en het werk van vijf Vlaamse makelaars, die alles in België achterlieten om in Spanje hun eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen, op de voet gevolgd.
Huis kopen Costa Brava Huis aan de Costa.
Wij helpen u graag door te kijken naar de aandachtspunten als u van plan bent een huis te gaan kopen in dit prachtige gebied. De Costa Brava is maar liefst 200 kilometer lang. Het is een kuststrook in het noordoosten van het prachtige Spanje.
Panden te koop in Spanje ERA Belgium.
Resultaten per pagina 12. Tegels Lijst Kaart. ERA Comfort Garantie. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. 51 resultaten voor huizen en appartementen in Spanje. Sorteer op Prijs aflopend. Luxueuze villa 420 m met 4 zeer ruime slaapkamers. Finca Cortesin The Reserve, 29690 Marbella/Casares. 1 500 000. Dit project betreft 4 prachtige luxe villa's. Sierra Cortina, Benidorm, 0000 Costa Blanca. Start vanaf 1 300 000. Luxueus project Las Albercas. Las albercas 1, 29690 Casares. Sierra Cortina, Benidorm villa met 4 slaapkamers. Sierra Cortina, Benidorm Costa Blanca Alicante, 0000 Costa Blanca.
Zoeken Koop Spaanse huizen direct van de bank Koopjes Alert.
Sinds de crisis zijn veel woningen aan de Costa Brava door banken in beslag genomen. Deze villas en appartementen uit bankbeslag staan nu in de gedwongen verkoop. Hierdoor ontstaat er nu een kans om zeer voordelig een droomhuis te vinden aan de Spaanse kust. Hieronder vind je een overzicht van alle koopjes aan de Costa Brava.

Contacteer ons